Eindelijk meer zon
Door: Liz
Blijf op de hoogte en volg Lizette
08 Juni 2006 | Jamaica, Negril
Eidelijk hebben we wat meer zon. Ik word hier heel vroeg wakker. Vanmorgen zat ik al onder de strak blauwe hemel. Alleen gedurende de dag wordt het vaak wat meer bewolkt, maar zelfs dan word je bruin!
Voor de onbekende reiziger: Legends is leuk. Ik zit er nu te internetten. Hier hebben ze een strand, terwijl het hotel waar wij zitten (Samsara, een zusterhotel) een cliff resort is. (Dus duiken van de rand af, alleen daar ben ik mentaal nog niet helemaal klaar voor, best eng)
We zijn twee dagen geleden op excursie geweest naar de Black River. Daar hebben we met een boot gevaren en verschillende krokodillen (iiiieeee!) gezien. Erg gaaf! En daarna zijn we naar de YS watervallen gegaan, maar toen ging het helaas regenen. Toch was het wel mooi. De busreis was ook wel leuk. je ziet dan veel van het land. Veel tegenstellingen. Hutjes zo klein als schuurtjes waar mensen in wonen naast kasten van prachtige huizen. Erg vreemd eigenlijk.
Verder hebben we weinig gedaan. We weten ook niet wat we nog meer willen doen, want alle afstanden zijn best lang. Er zijn geen snelwegen en de wegen die er zijn, zijn erg hobbelig. Ach, we zien wel!
Vanavond gaan we naar de Jungle, een reggea bar. Ik ben benieuwd hoe zo'n reggea feestje is! Er gaan veel bekenden, dus dat wordt wel gezellig. Beetje dansen en vooral veel drinken, haha!
Jammer dat ik nog steeds geen comp heb gevonden met USB ingang. Jullie zouden de foto's eens moeten zien!
09 Juni 2006 - 13:24
Judith Versteegh:
lekker hoor. had ooit voor school een film gezien over jamaica. zag er erg mooi uit. weet niet of ik die foto's van je aankan. Geniet van het relaxte leventje daar. -
09 Juni 2006 - 19:31
Fanny:
Heey lizette, echt leuk om je verhalen vanuit daar te lezen! Zo te horen is het allemaal super leuk!
Wij hebben nu ook een beetje geluk; Nederland spreekt van een hitte golf ;)
Tot snel bij BB en geniet ervan.
Groetjes -
10 Juni 2006 - 20:13
Yvonne:
Eindelijk weer bericht van jullie ik was benieuwd Nog veel zon en plezier
Liefs mam -
13 Juni 2006 - 10:02
Patrick - SXO:
En wij maar werken !!! Heel veel plezier en geniet ervan.
Gr. Patrick