Ja man!
Door: Liz
Blijf op de hoogte en volg Lizette
05 Juni 2006 | Jamaica, Negril
Eindelijk een berichtje vanuit hier. Helaas zonder foto's. De computer is nog niet zo modern. Dus dan moeten jullie het tot nu toe met spannende verhalen doen.
De vlucht was hels! We hadden zo'n 3 uur vertraging, omdat de crew nog niet aanwezig was op schiphol. De tussenstop op Cuba duurde ook veel langer, dus nog meer vertraging. Terug in het vliegtuig (dit geloof je niet) was de verkeerstoren het flightplan kwijt! Dus weer wachten... Uiteindelijk in de bus naar het hotel konden we niet meer wakker bljven... Maar we zijn er! We hebben een enig groen/geel huisje op palen aan de kust, pal naast de bar, het restaurant en het zwembad. Ideaal dus.
De cocktails zijn heerlijk. Er staan er zo'n 25 op de kaart en ik ben al op de helft. Ik ben bij de love bird blijven hangen: wodka, rum, limoen en aardbeiensiroop, erg lekker!
Het weer was tot nu toe niet zo erg goed. Nou ja, geen strakke blauwe hemel, maar schijnbaar wel zonnig, want ik ben al verbrand. We hebben ook al wat uurtjes in het zwembad doorgebracht en in de zee gesnorkeld, want koud is het absoluut niet. Alleen gisteren was even schrikken. We vroegen sochtends nog aan een dame hier of er vaak orkanen komen. No worries, no problems, dat gebeurt niet zomaar. Aha... en later zagen we een tornado op zee! (It makes you wonder)Maar die komen schijnbaar nooit aan land, dus no worries...
Verder, het eten is lekker, de mensen zijn vriendelijk en het is een paradijs voor mensen die de hele dag stoned willen zijn. Het wordt je niet op elke hoek van de straat aangeboden, nee, op elke meter!
Er zijn pas 2 dagen voorbij, maar het voel al zoveel langer. De dagen duren lang, maar das fijn, des te langer kan ik ervan genieten! Alles gaat ook langzaam. Als een taxi 30 rijdt, is het snel. Ach, we hebben de tijd.
Er zijn hier trouwens veel Amerikanen. Een grote groep is hier voor een bruiloft, alleen die gaat niet door, want ze zijn uit elkaar. De groep is echt prettig gestoord. Ze blowen van 10 uur sochtends non stop de hele dag! En ze zijn ook niet de jongste hoor! Verder nog wat Amerikaanse stelletjes rond onze leeftijd en Josephine, een Nederlandse dame met Surinaamse/Jamaicaanse roots. Daar trekken we veel mee op, erg gezellig allemaal.
Nou, I'm out. Ik ga lekker in de zon liggen, want ik bespeurde net wel degelijk een blauwe hemel. He man, respect!
05 Juni 2006 - 15:47
Yvonne:
blij te lezen dat het jullie lekker gaat Have fun.
mam xxx -
05 Juni 2006 - 15:51
Denni:
alweer weg???
Toe maar....
Geniet er van he -
05 Juni 2006 - 17:09
Linda:
Ben benieuwd naar de foto's!! Niet te bruin worden he?! -
05 Juni 2006 - 22:54
Mark (vianen):
he leuk man jamaica
cool ziet er goed uit en een leuke mensen om je heen worden leuke dagen
mark -
06 Juni 2006 - 16:44
Onbekende ;):
Hey hoe laat gaat de zon daar onder?
Ik zit over 2 weken in het zuster hotel Legends. Misschien dat je daar nog iets over kan vertellen.
Gegroet,
Een onbekende reiziger :P -
07 Juni 2006 - 11:11
Hanneke:
Mooi dat je het zo naar je zin hebt! Hier is het geen mooi weer, het enige wat we drinken is koffie en thee en hooguit een colaatje.. geniet er maar van, want voor je het weet is het alweer voorbij..