De laatste loodjes
Door: Liz
Blijf op de hoogte en volg Lizette
13 Juni 2006 | Jamaica, Negril
Nog maar een paar daagjes. Ben ik net gewend aan het relaxte leven... Maar ja, aan alles komt een eind.
Ik geloof dat ik lang niet meer zo bruin ben geweest. De laatste dagen hebben we prachtig weer gehad. 35 graden met veel zon en af en toe een zuchtje wind. Je raad het al, ik lig hier hele dagen te bakken. Heb een routine: 30 minuten 1 kant zonnen, plons in het zwembad, 30 minuten andere kant, plons in de zee. En dat al dagen lang :)
We zijn laatst gaan snorkelen bij een groot koraalgebied. Prachtig! Ik heb een aal, pijlstaartrog en heel veel vissen in alle kleuren gezien. Op een gegeven moment bleef ik een beetje ronddobberen en kwamen de visjes naar mij toe en gingen aan mn bril nippen. Net een aquarium, echt zo gaaf!
We zijn niet meer in de Jungle gaan stappen. Leek ons toch te heftig, aangezien er veel locals komen. In plaats daarvan gingen we naar Bourbon beach, een bar aan het strand. Er was live muziek en het was erg gezellig. En we zijn een avond bij Alfreds geweest, ook een strandbar, met een erg gezellig bandje. We hebben lekker vooraan bij het podium staan dansen. Toen we thuis kwamen, heef een Amerikaan die we hebben leren kennen (de look-a-like van mister incredible, geen geintje) kokosnoten uit de boom gemept (en bruut met zijn tanden opengemaakt!). Die kokos smaakte wel!
En gisteren heeft een rasta-taxi chauffeur in een deuk gelegen om ons. We lagen lekker met een ander nederlands stel te chillen op de stoelen aan de cliff, toen we om half 1 snachts honger kregen. (hier stopt alles best vroeg, dus dat is laat) Dus hebben we de bewaker aan de poort gevraagd een taxi te regelen naar een piza-tent. De taxi chaffeur wachtte netjes tot we klaar waren met eten, en dat duurde wel ff, want de piza werd vers gemaakt, en kwam gezellig bij ons zitten. We boden hem een slice aan en hij vertelde ons vanalles over de ganja. Ehh, ja nou dat weten we nu wel. We weten nu dat iedereen hier blowt en dat de helft ook nog eens een eigen veld vol planten heeft. En daar wil iedereen ons maar al te graag naar toe brengen, nee dank je.
Morgen gaan we weer naar Rick's cafe. Had ik dat al verteld? Daar is het echt mooi! Het is best nieuw en er springen mensen van een cliff van wel 12 meter hoog af! (ik dus echt niet! Pieter wel) De sfeer is er ook erg goed, veel touristen, maar toch gezellig. En ze hebben er fijne lounge-banken.
En verder, ehh... veel zonnen! Nog veel genieten, veel drinken en vooral veel reggae! Vandaag gaan we jetskien. Heb ik wel zin in, want lijkt me gaaf, maar heb ik nog nooit gedaan. Jullie horen het nog wel! Tot over een paar dagen!
13 Juni 2006 - 18:04
Tante C:
Hoi, hoi,
Ik heb je verhalen gelezen Liz, je vermaakt je erg goed hè! Geniet er nog even van.
Liefs en dikke kus van mij
xxxx -
13 Juni 2006 - 18:30
Willemien:
Fijn dat jullie zo genieten. Maak er nog een paar leuke vakantie-dagen van. -
13 Juni 2006 - 20:03
Mam:
ik ben blij dat alles naar je zin is
kus mam -
13 Juni 2006 - 20:51
Linda:
Nog veel plezier!!! -
13 Juni 2006 - 20:56
Rashida:
Hey Liz & Pieter,
Jullie hebben al veel leuke dingen gedaan zeg! Leuk om dat allemaal weer te lezen.
Geniet er nog maar even van, want voor je het weet ben je weer in Nederland! Maar 1 pluspuntje: het is hier nu ook super lekker weer 30 graden...
Tot snel!
Kus Rashida en Marlies -
13 Juni 2006 - 22:21
Lia:
Hoi Lizette en Pieter
Leuk dat we op deze manier weer mee kunnen genieten van jullie reis in het verre Jamaica.
Jammer dat je er geen foto s bij kunt sturen dan was het nog mooier geweest.
Geniet er samen nog maar van de komende dagen.
Groetjes LIA en de rest
16 Juni 2006 - 09:18
Maartje:
Hey vakantiegangers! Klinkt goed joh!Ja man, lekker genieten daar of nie! Groot gelijk want hier is het nu weer wa minder weer maar wordt ook beter. Stap je bij terugkomst in een hollands zonnetje! Steken we straks helemaal bij jullie af. Ja liz weet hoe bruin je normaal al wordt...Bak ze nog! veel plezier nog! liefs, Maartje -
16 Juni 2006 - 18:33
Linda:
Goeie reis terug! Tot snel weer!