Afscheid nemen op Koh Tao
Door: Liz
Blijf op de hoogte en volg Lizette
09 November 2005 | Thailand, Koh Tao
De volgende ochtend was ik nog erg slaperig toen Bianca en Judith gingen. Ik heb ze uitgezwaaid en ben weer terug naar bed gegaan. Toen ik het tijd vond om op te staan, heb ik ontbeten. Daar kwam ik Robert tegen en Kaya en Peter, een stel uit Noorwegen. Na het ontbijt hadden we afgesproken om te kijken of het paradijsje alweer netjes was. Maar toen we er heen liepen, kwamen we Dave tegen die vertelde dat het nog steeds vervuild was. Dus gingen we naar een ander strand. Na een uur lopen waren we ergens halverwege het eiland bij Sairee beach. Daar hebben we lekker gezwommen en gelunchd. Daarna hebben we een taxi teruggenomen.
Na een frisse douche zijn we met zijn allen naar Happy Daze op de berg gelopen, een kleine bar met een supermooi uitzicht. Ik heb al veel mooie zonsondergangen gezien, maar deze was echt nummer 1! Ik zag werkelijk alle kleuren aan de hemel!
Na wat drankjes zijn we naar beneden gegaan om wat te eten. De terugweg was alleen wat lastiger. Ik liep op slippers en de weg was erg stijl. Ik voelde me uitglijden, maar dacht dat ik nog wel kon blijven staan. Na een paar seconden doorglijden op mijn slippers (soort surf-idee de berg af) viel ik toch. Een schram op mijn hand en een blauwe kont als gevolg...
Na het eten zijn we naar de bungalow van Brad gegaan. Nick en Dave hadden kokosnoten gehaald. Ze krakten die open en mengen de melk met rum en ananassap: verse malibu ananassap! Heerlijk! We hebben er een paar uurtjes buiten nog gezeten.
Vandaag is de laatste dag op dit eiland. Ik vind het jammer dat ik moet gaan. Het is hier zo relaxt. Maar ja, eerst nog een paar daagjes Bangkok voor ik naar huis kom! :D
09 November 2005 - 08:10
Ingrid Merks:
Hoi Lizette,
Ik geniet van je verslagen, maar vooral van je foto's. Prachtig! Enne.... die zonsondergang in Koh Tao wil ik ook graag een vergroting van hebben. Ik heb al heel wat foto's uit te zoeken als je terug bent. Het begint nu wel op te schieten hè? Nog een paar daagjes en je bent al weer thuis!
Liefs, tante Ingrid -
10 November 2005 - 05:07
Tante Jacqueline:
Ik hoop dat je een goede reis terug heb en zie je volgende week
liefs