Kamelen en Tunie_boys - Reisverslag uit Hammamet, Tunesië van Lizette Mutsaers - WaarBenJij.nu Kamelen en Tunie_boys - Reisverslag uit Hammamet, Tunesië van Lizette Mutsaers - WaarBenJij.nu

Kamelen en Tunie_boys

Door: Liz

Blijf op de hoogte en volg Lizette

09 Augustus 2007 | Tunesië, Hammamet

Eindelijk weer internet! tis steeds bezet of kapot... maar goed.

Maandag zijn we dus met een piratenboot meegeweest. Erg relaxt. Mooi uitzicht, lekker windje, lekker eten, prima!

Dinsdag zijn we s ochtends op kamelen gaan rijden. Klinkt leuk, maar is erg onconfortabel. Maar ja, moet het wel meegemaakt hebben. Daarna zijn we naar de oude medina (stadscentrum) geweest. Was erg leuk, smalle straatjes en erg veel winkels. Ze verkochten wel bijna overal hetzelfde. En natuurlijk ben ik beladen met souveniers terug gekomen.

En verder, tja, veel zon, gezellige groep Nederlanders, het all inclusive eten is nie zo goed, maar betaald eten wel. We liggen lekker bij het strand of bij het zwembad. s avonds is er altijd wel een show en daarna disco. Ook erg gezelig, alleen zijn de tunesiers (tunie_boys) soms wel erg enthousiast... haha!

Vanavond alweer de laatste avond. Morgn nog lekker zonnen. De foto,s komen later, die computers hier zijn echt retro.

Ciao!

• 09 Augustus 2007 - 11:18

Je Vader:

Leuk om te lezen dat het allemaal goed gaat!

• 09 Augustus 2007 - 11:20

Yvonne:

Hoi Toch alles goed zo te lezen.
    kusjes mam

• 09 Augustus 2007 - 12:36

Maartje:

Hey vakantiegangers!
    Zo te lezen (vanuit het weer eens zeiknatte Holland)is het daar prima vertoeven of nie dan! Zon,zee,strand!
    En zo te lezen komt Sinterklaas en z´n zwarte (ok blanke of misschien ivm de zonnestaaltjes toch wel bruine) Piet(ertjes)dit jaar uit Afrika aan!
    Geniet van de laatste daagjes en we wachten op de foto´s want daar nemen we natuurlijk geen genoegen mee he!!!
    a bientot!
    Liefs,
    Maartje

• 09 Augustus 2007 - 20:35

Cathelijne:

Hoi, gaat snel om zo'n week zeg! Wel fijn dat je het er naar je zin hebt en dat je al zo veel gedaan hebt daar. Ik zie je gauw! xxx

• 11 Augustus 2007 - 07:25

Mark:

zal ook niet anders zijn he
    winkel en dat jij niks koopt kan ik me ook niet voorstellen hahaha

zo te lezen heb je het naar je zin

geniet ervan

dikke kus mark