Zonsopkomst in Londen - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Lizette Mutsaers - WaarBenJij.nu Zonsopkomst in Londen - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Lizette Mutsaers - WaarBenJij.nu

Zonsopkomst in Londen

Door: Liz

Blijf op de hoogte en volg Lizette

13 November 2005 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Gisteren is James met me meegegaan naar het vliegveld, om ervoor te zorgen dat ik in het juiste vliegtuig stap. Ik had wat vertraging, ongeveer 20 minuten. De vlucht was prima. Ik kreeg eerst nog wat te eten. Daarna ben ik muziek gaan luisteren en in slaap gevallen. Vanochtend (half 9 Thaise tijd) werd ik wakker. Ik heb dus wel een goede nachtrust gehad. Voor ik landde, kreeg ik nog een ontbijt, maar op de Thaise tijd was het een lunch. Ik ben nu al een beetje in de war met de tijd. Dat wordt nog wat vanavond als het in Thailand al nacht is...
Ik ben nu op Heathrow. Het is hier 7 uur 's ochtends. Ik moet nog uitzoeken naar welke gate ik moet, maar dat is nu nog niet bekend. Vandaar nog even een berichtje op mijn site (kon het niet laten). Dadelijk ga ik ergens zitten, zodat ik de schermen met de gates in de gaten kan houden. Wat eten, drinken, lezen, muziek luisteren, ik vermaak me hier wel. Mijn vlucht vertrekt om 10.20 naar Dusseldorf.
Nu ik zo dicht bij huis ben, wil ik ook wel naar huis. Kijk ernaar uit iedereen weer te zien en mijn verhalen live te kunnen vertellen. Er is nog zoveel meer dan wat ik op de site heb gezet. Ik kon onmogelijk alles erop zetten.

Bedankt iedereen voor de smsjes, mailtjes en de leuke reacties op mijn site. Ik zie jullie snel weer!

• 13 November 2005 - 08:20

Rashida:

Hey liz,

Nog een goede vlucht naar Dusseldorf!

Tot snel...

kus rashida