It only gets better! (not everything...)
Door: Liz
Blijf op de hoogte en volg Lizette
03 November 2005 | Thailand, Koh Tao
We namen een taxi naar onze bungalow. Die viel wel een beetje tegen. Het is geen hutje op het strand :( en we hebben ook geen uitzicht over zee :(. We kregen geen handdoeken. De bungalows in Phuket en op Koh Samui waren beter... MAAR: dit is beslist wel het mooiste eiland! Overal palmbomen. De wegen zijn niet overal even goed, zandpaden en zo, maar dat heeft juist wel wat. De zee is nog blauwer dan blauw en we hebben een strand op 10 minuten loopafstand gevonden waar niemand anders was behalve wij! Het is eigenlijk prive terrein. We moesten over een muur met glasscherven in het beton en prikkeldraad erboven klimmen (zag er vast erg charmant uit) maar het was zeker de moeite waard! Het was zo ongelofelijk mooi! Palmbomen, hagelwit zand, stukjes koraal zie je door het water, perfect!
Je kunt wel raden wat we morgen dus gaan doen: weer daar naar het strand. Vanavond gaan we de bars een beetje verkennen en op zoek naar Judith (die we al eerder ontmoet hebben op andere plekken)
03 November 2005 - 14:16
Ingrid:
Die zonsondergang achte de bergen daar wil ik straks ook wel een vergroting van hebben !! Prachtig !!!
Tante Ingrid