Stappen en relaxen in Phuket - Reisverslag uit Phuket, Thailand van Lizette Mutsaers - WaarBenJij.nu Stappen en relaxen in Phuket - Reisverslag uit Phuket, Thailand van Lizette Mutsaers - WaarBenJij.nu

Stappen en relaxen in Phuket

Door: Liz

Blijf op de hoogte en volg Lizette

01 November 2005 | Thailand, Phuket

Gisterenavond zijn Bianca en ik na een dutje weer richting Easy Riders bar gegaan. Onderweg hebben we ergens weer gegeten. Gerechten met zeevruchten en garnalen zijn hier erg lekker. Ik heb een spelletje gekocht met houten blokjes, waar ik eerder al over heb verteld en heb het meegenomen naar de bar. We kwamen Martin en Holger, de twee Duitsers uit Chiang Mai 3 weken terug, weer tegen. Thomas, een Duitse Surfer, hadden we de dag ervoor ontmoet en was toevallig ook in de bar. We speelden het spelletje met de blokjes en als de toren omging, moest diegene drinken. Dat betekende voor mij twee wodka en een tequila. Het was weer erg gezellig. Na sluiting zijn we met Thomas, een andere Engelse jongen en een Thaise jongen naar een andere bar gegaan een stukje verder op. Daar was het wel ok, we hebben er nog een beetje aan de bar gehangen. De Thaise jongen was nogal in Bianca geinteresseerd. Doen alsof we een stel waren leek ons een oplossing en het werkte in het begin wel. (Ongeveer de hele bar denkt dat we een stel zijn, houdt de meeste mannen wel op afstand) Uiteindelijk vonden we het wel genoeg en hebben we weer een motortaxi naar huis geregeld.

Vandaag hebben we lekker uitgeslapen en was het best zonnig toen we opstonden. We hebben een paar uurtjes op het strand liggen bakken, maar er kwam net even een fikse bui uit de lucht. Gelukkig zie ik nu alweer de eerste stralen door de wolkjes komen, dus ik ga weer op naar het strand!