Flooting on the waves
Door: Lizette
Blijf op de hoogte en volg Lizette
20 November 2010 | Jordanië, Amman
Alles gaat goed tot nu toe. Al een drukke tijd erop zitten, nauwelijks tijd voor internet en het is ook niet zo eenvoudig te vinden. Na veel smeken bij de hotelmanager ben ik nu op zijn kantoor terecht gekomen :)
De heenreis is goed gegaan, voorspoedig, geen vertraging en bagage aangekomen. What else can you wish for. De hotels zijn tot nu toe top! En de mensen, het eten, het weer, alles bevalt me prima!
Ik ben in Aqaba geweest aan de Rode zee, in Talay Bay (aan het strand) en vervolgens doorgegaan naar de dode zee. Daar gedreven... dat is vaag! Echt een hele maffe ervaring.Je kunt gewoon niet onder water zwemmen. En het zout prikt onwijs aan je ogen en alle ienie mienie kleine schaafplekjes op je huid waarvan je niet eens wist dat je ze hebt. Na een mooie zonsondergang doorgegaan naar Amman, de hoofdstad. Heb hier nog niet veel gezie. Het is vroeg donker en morgen om 7.30 uur vertrekt de excursie.
Ik ga nu ff snel proberen foto's te uploaden, zodat jullie in beeld hebben hoe dit coole (en nee warme :) ) land eruit ziet.
Tot snel weer!
20 November 2010 - 19:15
Cathelijne:
O wat ben ik een slechte vriendin!! Ik wist niet dat je al weg was!!!..schaam schaam...
Zo te lezen heb je het naar je zin daar. Gelukkig! Lijkt me heeel leuk om zo in de zee te kunnen drijven!
Fijne vakantie nog!
xx Cathelijne -
20 November 2010 - 19:30
Bianca:
Hey Lizette,
Weer een er coole (nee hotte) reis.
Geniet ervan!
We spreken snel 'n keer af als je weer terug bent!
X Bianca -
20 November 2010 - 20:54
Ingrid:
Hé Lizette, ik wist niet dat je alweer een reisje aan het maken was! Veel plezier en geniet ervan.
groetjes, tante Ingrid -
20 November 2010 - 21:05
Liv:
Nice! Ietsje sneller dan de vorige heenreis :)
Snap je reis niet echt, hoezo ben je van Aqaba helemaal naar Amman gegaan? Ga je dan vanuit Amman heen en weer naar Petra?
Viel spass!! -
20 November 2010 - 21:07
Martijn & Jennifer:
Hey meis,
Ziet er super uit allemaal! Geniet ervan en we blijven je volgen. Dikke xxx jen en martijn -
21 November 2010 - 10:23
Rashida En Henk:
Hey Liz,
Fijn om te horen dat alles goed gaat!
Heel veel plezier nog en geniet ervan!
We hebben je vrijdag wel gemist, maar je kadoo was echt speciaal! Dank je wel. ..
Xxx -
21 November 2010 - 11:26
Judith Versteegh:
klinkt weer goed!! en je hebt het wel weer voor elkaar he met je internet haha. Spreek je snel na je vakantie.
xx -
21 November 2010 - 15:26
Joyce:
Hey lieverd!
Fijn om wat van je te horen! Wilde je al gaan smsen of je veilig aangekomen was en gelukkig is dat ook zo! :-) Ben weer gerustgesteld. ;-)
De foto's zien er gaaf uit, ben jaloers! En dat temperatuurtje is ook niet bepaald verkeerd!
Veel plezier een geniet ervan!
Dikke kus
21 November 2010 - 17:01
Mam:
Het is inderdaad een mooi land,
mooie foto's
Geniet er lekker van.
mam xxx -
21 November 2010 - 23:48
Mark (vianen) :
hey Lizette,
Relaxen dat je goed bent aangekomen. Geniet er lekker van, heb je verdiend. mooie plekken en nog lekker weer ook. Wat wil je nog meer.
Veel plezier nog liefs mark -
22 November 2010 - 11:48
Gaby:
Ziet er goed uit! :D
22 November 2010 - 13:02
Karin:
Ik heb je niet eens een mascotte mee kunnen geven ..... -
23 November 2010 - 14:17
Maartje:
Voilà, ze is weer uitgevlogen dus! Ziet er ook nu weer goed uit hé!
Nice pics! moeilijk te geloven hier in 't koude Nederland (waar dus zelfs sneeuw voor deze week is voorspeld...)
Inmiddels heb je zowat bijna alle spots on earth nu gehad, of nie dan!? En wij zo ook 'n beetje door de telkens weer leuke verslagjes van Liz's report! Ga zo door zou ik zeggen!
Lizette, geniet nog van je vakantie en van de zon!
Liefs,
Moi